Nieuwe locatie Emmeloord

Binnenkort openen we in Emmeloord een zorgkringloop.

De Stichting gaat samenwerken met Kringloopwinkel Emmeloord, dit is een nieuwe kringloop winkel in Emmeloord.
Ze zijn gevestigd op de Energieweg 22.

De stichting gaat hier zorgmaterialen verkopen die nog altijd hergebruikt kunnen worden. Veel zorgmaterialen die we hebben zijn ook ongebruikt en hebben alleen bij mensen binnen gestaan. Maar door veranderde omstandigheden zijn deze door de mensen niet meer gebruikt.
Ook gebruikte zorgmaterialen verkopen we.

De zorgmaterialen bestaan uit loophulpmiddelen ook aangepast bestek en tilhulpmiddelen het aanbod is divers en wisselend.
Maar ook verband materialen en incontinentie materialen, van verschillende merken en soorten.

In kringloop Emmeloord vindt u de zorgmaterialen voor in de winkel tegen over de koffie hoek.

Bent u ergens naar op zoek dan kunt u ons altijd bellen of vi whatsapp een foto en vraag sturen.
U krijgt antwoordt of we het op voorraad hebben of welk alternatief we u kunnen bieden.
Tel 0630903105

Heeft u zorgmaterialen die u wilt inleveren dat kan bij de kringloop onder vermelding van Stichting Zorgkringloop.
Inleveren is aan de achterzijde.

We berichten u de openingsdatum nog,